sitemapsitemapsitemap
 
Schoolpad 15
3888 MJ Uddel
Tel.: 0577-402260
Fax: 0577-402262


E-mail:
info@adrtelecom.nl
 
ICT

Elk bedrijf is anders en heeft zijn bedrijfsprocessen anders ingericht.
Daarmee heeft elk bedrijf specifieke behoeftes met betrekking tot bedrijfsautomatisering. AdR biedt ondersteuning aan bedrijven die het optimale uit pc(s), randapparatuur, netwerk of internet willen halen.

Van het leveren van hard-, software en randapparatuur tot installatie, optimalisatie en advies. Daarbij wordt altijd vanuit uw bedrijfsvisie
gewerkt. Onze oplossingen voegen zich naar uw bedrijfsprocessen
en niet andersom. Wij houden onze oplossingen simpel, maar
doeltreffend.
Datanetwerken

Een datanetwerk is een netwerk van bekabeling met universele aansluitingen, waarop u telefoons en computers met elkaar kunt verbinden. Deze aansluitingen komen allemaal bij elkaar in een patchkast. Het materiaal dat wordt gebruikt ten behoeve van het bekabelen en installeren, voldoet aan de huidige normen die gesteld worden aan moderne netwerken.. Communicatie wordt tegenwoordig gekenmerkt door snelheid. Netwerken moeten steeds sneller gaan functioneren terwijl tegelijkertijd de databestanden alsmaar groter worden en er ook een sterk groeiende behoefte is aan informatie, waardoor de netwerkbelasting enorm toeneemt. Daarbij moeten deze netwerken, ook voor de toekomst, bedrijfszeker, maar bovenal veilig zijn. Het geheel zal onder goede begeleiding en in overleg met de klant worden uitgevoerd.
CAI

CAI staat voor Centrale Antenne inrichting en is nodig om bungalowparken en campings te voorzien van televisie en/of internet. Wij zorgen voor het ontwerp, complete aanleg en het monteren van een centrale antenne inrichting. De aanleg van centrale antenne installaties is een belangrijk onderdeel van de installatie. Het is namelijk bijzonder vervelend wanneer er een slechte kwaliteit beeld op de televisie te zien is. Slecht beeld of sneeuw kan enorm irriteren.